Over Lianne

Ik ben Lianne…..

Als klein kind stond ik al met een zelfgemaakte microfoon te zingen op mijn slaapkamer, zingen heb ik van mijn opa geleerd, die vele kerkdiensten heeft gezongen. Zo ben ik ook bij een kerkkoor begonnen. Later kwam ik bij gospelgroep ECHO terecht waar ik veel optredens mee heb gehad; van kerkdiensten, kerst -en huwelijksfeesten. Vanuit deze gospelgroep werd er ook een band gevormd waar ik nog meer uit mijn schulp kwam.

“Wanneer ik niet zing, ben ik ziek.”

Ik wilde ook graag musical ervaren, dat heb ik 5 jaar lang met veel plezier gedaan. Dit bestond uit divers acteerwerk met veel zang. Ik heb 5 jaar bij de band BLEC gezeten waar ik met orkestbanden de zaal tot een polonaise op de kop zette. Vanuit BLEC ben ik nog altijd actief met eLCe waar ik samen met mijn vriendin (Claartje) een passievol duo vormt. Mijn slogan is dan ook; Als mensen genieten, geniet ik ook. Ik zeg: “Muziek is het beste medicijn!”


“Muziek is emotie. Ik wil het voelen en overbrengen.”

Met de Band Joey-MoreThanMusic heb ik tot nu nog steeds optredens, van duo tot een meermansformatie in een breed scala van feesten, partijen, bruiloften en zelfs uitvaart plechtigheden. Ook ben ik zeer actief met The Whatever Band, een zesmansformatie en waar ik mijn roots helemaal in kwijt kan. Samen met mijn vaste zanger ben ik de spil van deze band en ben ik niet geschuwd interactie te zoeken met het publiek.

“Mijn muziek komt vanuit mijn hart, ik wil geen actrice zijn van mijn eigen leven.” 

Liefs, Lianne

Monthly Events

Capaciteit publiek

Plezier

Jaarlijkse gasten

Testimonials

Inspirerend! Wat een super optreden van de Whateverband in Elst. Volgende keer ben ik weer van de partij hoor! Groetjes Petra

Petra

Verrast! Ik heb super genoten van jullie optreden en wat is het een genot om naar jullie te kijken, de spontaniteit springt van het podium af!

Susanne